ASA îşi caută antrenor după demiterea lui Ionuţ Chirilă. Cine e în pole position

ASA îşi caută antrenor după demiterea lui Ionuţ Chirilă. Cine e în pole position

ASA Târgu Mureş îşi caută antrenor după plecarea lui Ionuţ Chirilă. Tehnicianul a fost demis după doar 3 etape, în care a obţinut doar un singur punct.

Pe lista conducerii mureşene se află mai mulţi antrenori. George Ciorceri, Erik Lincar, Ionel Ganea şi, surpriză, Ilie Stan, cel care a fost înlocuit chiar de Ionuţ Chirilă. Favorit să preia banca ardelenilor e Ganezu’.

„Nu vom avea un nou antrenor la meciul pe care ASA Tg. Mureș îl va avea în această etapă cu Poli Timișoara. Suntem în discuții cu mai mulți tehnicieni, n-am bătut palma momentan cu nimeni, dar vă pot confirma că Ionel Ganea ne-a fost propus de doamna Anamaria Prodan. În acest moment, Ganea are cele mai mari șanse să semneze cu echipa noastră, dar suntem într-o perioadă în care analizăm, discutăm și după Paști vom lua o decizie finală. Nu avem de ce să ne grăbim, dar vom face totul ca săptămâna viitoare să anunțăm noul antrenor al echipei”, a declarat directorul general al lui ASA Tg. Mureș, Cristian Cherteș, pentru gsp.ro.

ASA Târgu Mureş ocupă ultimul loc în play-out, cu doar 9 puncte, şi are are şanse infime să se salveze de la retrogradare.

13 aprilie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca