Argăseală: "Rădoi poate veni oricând la Steaua. E un simbol" - LOOKPLUS
Argăseală: „Rădoi poate veni oricând la Steaua. E un simbol”

Argăseală: „Rădoi poate veni oricând la Steaua. E un simbol”

Mirel Rădoi se va despărți în iarnă de Al Ahli, dar ar putea ajunge în Ghencea, unde este dorit de Costel Gâlcă. Valeriu Argăseală a subliniat că mijlocașul are ușa deschisă dacă vrea să se întoarcă la clubul său de suflet.

„Rădoi poate veni oricând la Steaua, dar nu cred că se întoarce în fotbalul românesc, pentru că are o cotă. Un singur meci nu îl face un jucător mai slab, e un jucător model, se întâmplă oricui să treacă printr-o zi mai proastă. Și mâine poate să vină dacă are posibilitate, dar știu că nu poate să plece de acolo. Are un contract și trebuie să-l ducă la bun sfârșit. Mirel e un simbol adevărat, a fost mereu iubit în Ghencea”, a dezvăluit președintele Stelei la emisiunea Fotbal PLUS, difuzată pe Look Plus.

„Rusescu nu avea voie nici măcar să se uite la televizor sau să citească”

Argăseală a ținut să ofere detalii și despre starea de sănătate a lui Raul Rusescu, jucător revenit pe gazon după accidentarea oribilă suferită în meciul cu ASA Târgu Mureș, când a fost lovit de Gabi Mureșan. „Rusescu încă nu e pus la punct cu pregătirea fizică. Din momentul în care s-a accidentat și până în 27 noiembrie, el nu a făcut nicio mișcare. Nu avea voie să facă efort, nici măcar să se uite la televizor sau să citească. Dar, el tot timpul spera. Mi-a zis: „Prezidente, eu sigur o să joc în turul ăsta!”. Poate și gândirea asta pozitivă l-a ajutat. Toată lumea știa că nu va putea juca până la primăvară, dar doctorul i-a zis că poate să se antreneze, chiar dacă are vederea dublă. I-am făcut o mască, s-a antrenat, iar într-o zi a venit și ne-a spus: „Vreau să merg la Botoșani”. Situația a fost în așa fel încât a putut să joace câteva minute”, a explicat Argăseală.

2 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca