Argăseală, foc şi pară după ce lui Gabi Mureşan i-a fost anulată suspendarea - LOOKPLUS
on hide">
Argăseală, foc şi pară după ce lui Gabi Mureşan i-a fost anulată suspendarea

Argăseală, foc şi pară după ce lui Gabi Mureşan i-a fost anulată suspendarea

Decizia membrilor Comisei de Recurs a FRF de a-i anula pedeapsa stabilită în prima fază, de 16 etape de suspendare, de către Comisia de Disciplină lui Gabi Mureşan, l-a şocat pe preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală.

Oficialul din Ghencea nu poate concepe hotărârea Comisei de Recurs, dată astăzi, în favoarea jucătorului lui ASA Târgu Mureş, Gabi Mureşan. „Da. Mureşan este un jucător valid, nu a făcut nimic, este un jucător căruia i s-au imputat nişte lucruri, vai săracul, şi va continua să joace fotbal din etapa următoare. Ce părere aş putea să am când Comisia de Recurs a decis că este inadmisibilă cererea noastră. Dacă această comisie consideră că un om care nu vede corect, nu este un caz care trebuie să atragă atenţia, atunci această comisie ar trebui să judece în pădure. Mă aşteptam la Comisia de Recurs să ignore total realitatea”, a declarat Valeriu Argăseală la Fanatik Show, pe Look TV.

Argăseală susţine că această hotărâre este cu atât mai absurdă, cu cât Rusescu încă se resimte şi nu poate face nici un minim efort după accidentarea cauzată de Gabi Mureşan.

„Eu vorbesc cu Raul şi vede dublu, iar dacă un agresor al lui este considerat nevinovat, ori legea este oarbă, ori noi nu mai înţelegem nimic. A fost o chestie de procedură, au spus că nu este îndreptăţită cererea Stelei, pentru că arbitrul a luat măsurile necesare pe teren. Este o decizie definitivă în ţară, s-ar putea merge la TAS, să vedem. Este vorba de un principiu pentru că în acest caz orice jucător poate să spună că a fost sancţionat de arbitru. Rusescu nu are voie să facă absolut niciun efort, nici să citească, nici să conducă, vede dublu. Sunt şocat, nu mă aşteptam niciodată să se întâmple aşa ceva”, a adăugat oficialul Stelei la Fanatik Show, pe Look TV.

17 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca