Argăseală e optimist: "Avem șanse mari să câștigăm grupa" - LOOKPLUS
Argăseală e optimist: „Avem șanse mari să câștigăm grupa”

Argăseală e optimist: „Avem șanse mari să câștigăm grupa”

Valeriu Argăseală își freacă mâinile de bucurie după victoria Stelei în fața lui Rio Ave, scor 2-1. Președintele „roș-albaștrilor” e convins că trupa lui Costel Gâlcă poate termina pe primul loc în grupa J, din care mai fac parte Aalborg și Dinamo Kiev.

„A fost un joc foarte frumos pentru spectatori, un joc care a arătat că nicio echipă nu trebuie neglijată în grupa asta. Rio Ave a făcut un joc foarte curajos la București. Nu poți să spui că un jucător anume a jucat mai bine. Mi-au plăcut Arlauskis, linia de fund, linia de mijloc și atacul. M-a surprins rezultatul dintre Aalborg și Dinamo Kiev. Aalborg e o echipă care emite pretenții, dar eu sunt optimist, avem șanse să ocupăm primul loc în grupă”, a declarat Argseală la emisiunea Fotbal Plus, pe Look PLUS.

Președintele Stelei a prefațat și duelul Stelei cu ASA Târgu Mureș, partidă care se va disputa duminică, de la ora 20.00 și care va fi transmisă de Look TV. „Va fi unul dintre meciurile grele, pentru că Mureșul e o echipă pe val și care joacă fotbal de calitate. Din câte am înțeles, vor fi mulți spectatori în tribune, s-au vândut toate biletele. Nu știu cât de mult o să se strige cu Steaua și cât de mult cu ASA”, a afirmat Argăseală.

23 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca