Are dreptate? Sorin Cârţu: "Braşovul a fost ajutată de un penalty inventat! Era nedrept să nu batem" - LOOKPLUS
Are dreptate? Sorin Cârţu: „Braşovul a fost ajutată de un penalty inventat! Era nedrept să nu batem”

Are dreptate? Sorin Cârţu: „Braşovul a fost ajutată de un penalty inventat! Era nedrept să nu batem”

Sorin Cârţu este nemulţumit de arbitrajul de la partida cu FC Braşov. Directorul tehnic al Craiovei nu a uitat să transmită un mesaj acid oficialilor de la FRF.

„Am avut multe emoţii, dar e numai vina noastră, pentru că am avut o primă repriză excelentă şi e inadmisibil câte şanse am dat adversarului. Pe brașoveni i-a băgat arbitrul în meci, aşa ceva nu se poate. A fost un penalty inventat. E inadmisibil câte greşeli am făcut, nu e normal ca după 2-0 să ai atâtea probleme. Era o mare nedreptate să pierdem astăzi victoria”, a declarat tehnicianul la Look TV.

„Sorinaccio” a răspuns ironic atunci când a fost rugat să-şi exprime părerea despre echipa naţională a României: „Ce rost are să îmi dau eu cu părerea despre cine trebuie să fie antrenor la naţională? Pe noi antrenorii nu ne ascultă nimeni, să îşi dea cu părerea alţii. Dacă e bine să vină un antrenor olandez? La câte prostii se fac în fotbalul ăsta, ce mai contează una la nivel naţional. Am încredere totală în deciziile celor de la FRF, sunt acolo atâţia oameni de mare competenţă”.

24 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca