Arădenii, loviți de sindromul „Dorel”. Cum se face curățenie în oraș (VIDEO) - LOOKPLUS
Arădenii, loviți de sindromul „Dorel”. Cum se face curățenie în oraș (VIDEO)

Arădenii, loviți de sindromul „Dorel”. Cum se face curățenie în oraș (VIDEO)

Sindromul Dorel loveşte şi la Arad.

În timp ce angajaţii primăriei au luat cu asalt spaţiile verzi şi trotuarele, pentru curăţenia de toamnă, cetăţenii privesc liniştiţi de la balcoane. Unii chiar dau indicaţii preţioase de pe margine, să nu cumva să rămână în urmă vreo frunză uscată sau un tufiş necurăţat. Puţini au avut iniţiativa de a da măcar o dată cu mătura sau de a ridica un gunoi de pe jos.

Sunetul drujbelor răsună zilele acestea în aproape fiecare cartier din Arad. Semn că a început curăţenia de toamnă. Printre blocuri, angajaţii primăriei taie crengile uscate, mătură frunzele şi adună ambalajele aruncate la întâmplare. În loc să dea o mână de ajutor, cetăţenii, adică cei care se vor bucura la final de toată această acţiune, se pricep de minune să dea sfaturi.

Şi pentru ca treaba să meargă din ce în ce mai bine, pe margine se mai adună şi spectatori, atenţi la fiecare mişcare a celor care fac treaba în locul lor.

Ascultători, muncitorii îşi fac treaba şi încearcă să răspundă şi cerinţelor suplimentare ale oamenilor.

Dar cum privitul este un proces obositor, în cele din urmă, spectatorii s-au retras către un loc în care să se odihnească, după atâta „muncă”.

18 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca