Anunțul serii! Gnohere, acontat de Steaua. „Va semna pe doi ani și jumătate”

Anunțul serii! Gnohere, acontat de Steaua. „Va semna pe doi ani și jumătate”

Gigi Becali l-a convins, în cele din urmă, pe Gnohere să accepte oferta Stelei. „Bizonul” va semna un contract valabil doi ani și jumătate cu vicecampioana României.

Nu e o glumă! Gnohere a refuzat să rămână la Dinamo și va îmbrăca astfel tricoul Stelei după reluarea campionatului. Anunțul a fost făcut chiar de Gigi Becali, la DigiSport. „Acum semnează pe doi ani și jumătate, mâine cu siguranță pleacă în cantonament cu echipa. Lui Dinamo îi dau 250.000 de euro, jucătorului 50.000 la semnătură. Dinamo n-avea cum să-i dea 15.000 pe lună. Gnohere a ținut tot timpul relația cu noi, eu nu am vrut să mă văd cu el pentru că era sub contract cu Dinamo”, a declarat Becali.

Gigi a dezvăluit și cum l-a ademenit pe fotbalistul francez: „I-am zis aşa: „eu te vând peste un an la arabi, iau 1-2 milioane pe tine. Şi tu o să ajungi milionar, îţi iei salariu de 1 milion de euro pe an acolo”. Voi nu aţi văzut că cine vine la Steaua după aceea pleacă pe bani mulţi?! Îi fac pe toţi milionari”.

Soția lui Reghe l-a convins

Anamaria Prodan a fost cea care l-a convins pe atacantul de 29 de ani să semneze cu trupa „roș-albastră”. „Am făcut transferul prin Anamaria Prodan, nu am vorbit direct cu Negoiță. Ce să le spună el suporterilor, că-l ține pe Gnohere degeaba? Oricum, Dinamo nu se bate cu mine deocamdată. Cei de acolo l-au trimis la echipa a doua, e posibil să-i fi stricat relația cu clubul”, a precizat Becali.

„Sunt foarte fericit pentru că am ajuns la Steaua, alături de care îmi doresc foarte mult să obțin trofee în anii pe care îi voi petrece aici. Cea mai mare dorință a mea este să ajut echipa să câștige titlul și să jucăm în UEFA Champions League, acesta din urmă fiind un obiectiv măreț pentru orice fotbalist din lume”, Eddy Gnohere

6 goluri și 3 assist-uri în 17 meciuri a strâns Gnohere în tricoul lui Dinamo, în acest sezon.

6 ianuarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca