Anunț șoc făcut de Simona Halep! Când se retrage din tenis - LOOKPLUS
Anunț șoc făcut de Simona Halep! Când se retrage din tenis

Anunț șoc făcut de Simona Halep! Când se retrage din tenis

Simona Halep și-a propus să ajungă la Turneul Campioanelor și în 2015. Invitată la emisiunea „După 20 de ani”, de la Pro TV, tenismena din Constanța a dezvăluit și când se va retrage din activitatea sportivă.

„Va urma un an foarte greu, voi avea multe puncte de apărat. Trebuie să joc pentru ceva. Am ajuns la un nivel foarte înalt şi trebuie să îmi propun să am nişte obiective ca să mă pot motiva. În primul rând, vreau să merg din nou la Singapore. Totul va începe de la primul turneu, care e pe 5 ianuarie. E foarte greu să ajung numărul 1. Serena încă joacă! Nu ştiu sigur dacă pot câştiga un Grand Slam. Trebuie să am şi noroc, să mă simt bine timp de 2 săptămâni. E greu să joci contra jucătoarelor din top 50 sau chiar 100. Şi eu când eram acolo îmi doream să le bat pe cele din fruntea clasamentului”, a declarat Halep la Pro TV.

„Jocul meu e mult mai puternic, criticile m-au ajutat mult”

Românca a dezvăluit și care sunt secretele succesului său. „Mi-am schimbat serviciul în ultima vreme, jocul meu e mult mai puternic, criticile m-au ajutat mult. Multă lume a zis că serviciul nu e aşa bun şi am lucrat mult la el. Am o viteză de reacţie foarte bună, anticipez mingile foarte mult. Încerc să fiu mult mai agresivă. Eu nu sunt aşa puternică fizic, dar am toate aceste atuuri. Mentalul mă ţine aici unde sunt. Totuşi, mai vreau să progresez. Zilnic fac pregătire fizică, exerciţii pentru spate, pentru că am avut probleme destul de grave. Doctorul mi-a zis să fac asta. Deşi în viaţa de zi cu zi sunt mai nehotărâtă, pe teren mă schimb total”, a explicat Halep.

„La 28-30 de ani mă retrag!”

Tenismena și-a anunțat și retragerea din cariera sportivă. „Sunt sacrificii când faci tenis, renunţi la multe, la prietenii, la cluburi, la viaţa de liceu, care e cea mai frumoasă. Mai mergeam şi eu în cluburi, dar îmi trebuiau 3 zile să îmi revin, aşa că am renunţat. La 28-30 de ani vreau să mă retrag. Vreau să fiu generoasă cu mine, îmi doresc mult o familie, copii”, a precizat Halep.

9 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca