Antibioticele naturale pe care le găsim în magazine (VIDEO) - LOOKPLUS
Antibioticele naturale pe care le găsim în magazine (VIDEO)

Antibioticele naturale pe care le găsim în magazine (VIDEO)

A început sezonul rece, iar cei mai mulți dintre noi și-au făcut deja provizii de medicamente împotriva gripei și a virozelor. Un lucru pripit, spun specialiștii, care ne recomandă să înlocuim antibioticele de sinteză cu cele naturale.

Ghimbirul, usturoiul sau ceaiul verde sunt alimente pe care le găsim în aproape orice cămară și care au grijă de sănătatea noastră.

Ghimbirul este un remediu cu tradiție în medicina alternativă. Acesta are proprietăți antibacteriene și antiinflamatoare. Combate febra și ajută la eliminarea toxinelor din organism. Usturoiul este la rândul său un alt antibiotic natural. Acesta este recomandat în special în cazul infecțiilor.

Ghimbirul și usturoiul sunt atât de eficiente, încât nutriționiștii ne recoamndă chiar să renunțăm la medicamente în favoarea lor.

Adevărate minuni fac și ceaiurile, în special cel verde. Acesta accelerează metabolismul, grăbește vindecarea, conține antioxidanți și întărește sistemul imunitar. Totodată studiile arată că ceaiul verde este bogat în vitaminele A,B, C și E, dar și în minerale.

Toate acestea trebuie completate de o dietă sănătoasă și mult sport pe lângă.

În categoria antibitoticelor naturale mai sunt incluse ceapa, echinaceea, turmenicul și uleiul de oregano. Acestea pot fi consumate ca și condimente în mâncare, dar și sub formă de infuzii.

 

11 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca