Andronache, făcută praf: „E singura plătită la zi” - LOOKPLUS
Andronache, făcută praf: „E singura plătită la zi”

Andronache, făcută praf: „E singura plătită la zi”

Telenovela de la Rapid este încă departe de a se termina. Administratorul judiciar Cristina Andronache este la un pas de a-și da demisia, dar „săgețile” vin în continuare spre ea. Președintele giuleștenilor, Nae Stanciu, a atacat-o din nou.

„A fost o ședință învolburată. Fiecare și-a spus offul, dar sper să se finalizeze cu ceva pe cardurile jucătorilor. Toată cearta de ieri sper să fie constructivă. Astăzi aşteptăm „OK-ul” de la doamna Andronache pentru a ni se vira banii în cont, pentru că este singura plătită la zi. Ar fi de bun augur ca acest salariu, indiferent pe ce lună este, să intre pe cardurile jucătorilor”, a declarat Nae Stanciu.

Stanciu i-a cerut lui Andronache să fie mai promptă în acțiunile pe care le desfășoară în cadrul clubului și să nu mai tergiverseze situația. „Ca orice negociator, doamna Andronache tinde să tărăgăneze lucrurile şi să-şi construiască o aură de justiţiar, de femeie care respectă dreptatea, însă trebuie să-şi dea acceptul. Am discutat cu ea amical şi i-am spus că trebuie să-şi schimbe maniera de lucru în Liga I ca să putem face ceva, deoarece mai avem un an şi jumătate de insolvență, iar în acest ritm nu ştiu care va fi deznodământul”, a tunat oficialul giuleștenilor.

2 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca