Andone mătură pe jos cu "tricolorii mici": "Au arătat ca o echipă de amatori. Parcă au trăit pe altă planetă" - LOOKPLUS
Andone mătură pe jos cu „tricolorii mici”: „Au arătat ca o echipă de amatori. Parcă au trăit pe altă planetă”

Andone mătură pe jos cu „tricolorii mici”: „Au arătat ca o echipă de amatori. Parcă au trăit pe altă planetă”

Ioan Andone a dat de pământ cu selecţionata U21 a României, care s-a făcut de râs după ce a pierdut cu 0-8 în faţa Germaniei, în ultimul meci din preliminariile Campionatului European.

„Am văzut meciul. E tragic ce s-a întâmplat. Greşeli peste greşeli, jucătorii au stat prost în teren, a fost o echipă dezorganizată. Au arătat ca o echipă de amatori, nu cei mai buni jucători tineri. Putem vorbi câteva zile despre greşelile pe care le-au comis. Nu mă aşteptam să batem Germania, dar mă aşteptam să văd o replică din partea noastră”, a afirmat Ioan Andone la Fanatik Show, de pe Look TV.

„Fălcosul” nu îl consideră vinovat pe Viorel Moldovan pentru dezastrul din Germania. „Moldovan a pus cei mai talentaţi jucători, dar ei parcă au trăit pe altă planetă. Dacă era ceva de făcut, Viorel făcea. Apărarea a fost jalnică. Nu a mers nimic! Nu am văzut niciun jucător care să aibă o perspectivă. Jucătorii trebuie să muncească mai mult la club, să devină responsabili. Nu e voie să se mai întâmple aşa ceva. Trebuie schimbat ceva la echipă. Aştia nu au valoare internaţională. Trebuie să excludem jucătorii care nu au înţeles ce au de făcut. Nu mai trebuie să-i ţinem în braţe”, a răbufnit Andone.

În opinia fostului tehnician al CFR-ului, Gabriel Iancu nu merită să poarte banderola de căpitan a selecţionatei U 21 a României. „Iancu trebuie să muncească mult mai mult, să vorbească cineva cu el, să-l responsabilizeze cineva. Dacă nu înţelege, atunci e o problemă. Iancu nu are faţă de căpitan, şi Hagi era căpitan la vârsta lui, dar el era mai responsabil”, a precizat Andone, care recunoaşte că şi-ar dori să antreneze România în cazul unei plecări a lui Victor Piţurcă: „Orice antrenor visează la echipa naţională. Cu toţii ne dorim să antrenăm, la un moment dat, România”.

10 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca