Andone critică jocul tricolorilor: ”Cum să dai gol când stai doar cu Rusescu în avanposturi?” - LOOKPLUS
Andone critică jocul tricolorilor: ”Cum să dai gol când stai doar cu Rusescu în avanposturi?”

Andone critică jocul tricolorilor: ”Cum să dai gol când stai doar cu Rusescu în avanposturi?”

Ioan Andone nu este de acord cu filosofia de joc impusă de Victor Pițurcă și explică unde a greșit selecționerul în abordarea partidei cu Ungaria.

”Eu n-aș fi jucat și cu Maxim și cu Sânmărtean în același timp! Trebuia să fie doar unul pentru că amândoi sunt jucători care controlează mult mingea. Nouă ne convine deplasarea, avem jucători rapizi și trebuie să ținem posesia, așa cum am făcut-o în prima repriză cu Ungaria”, a spus ”Fălcosul” la emisiunea Fanatik Show, în direct pe Look TV.

Tehnicianul care a cucerit titlul în România consideră că Pițurcă ar trebui să mai aducă trei sau patru jucători noi. ”Avem nevoie de trei-patru jucători noi pentru ca echipa să fie proaspătă. Chipciu a intrat rar în careu, mie îmi place mai mult cum evoluează pe partea dreaptă a terenului, se demarcă bine acolo și pasează bine din acea zonă. Dar nu e un vârf căruia să îi placă careul, el preferă mai mult acțiunile individuale. Oricum, nu ai cum să dai gol când stai numai cu Rusescu în avanposturi, trebuiau să vină trei oameni în careu, Chipciu Maxim și Sânmărtean, iar un al patrulea trebuia să vină pe mingea a doua, la respingere. Jucătorii noștri lasă impresia că nu le place să urce, să atace”, a mai afirmat Ioan Andone.

14 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca