Anamaria Prodan, atac dur la FRF: ”Gata golănia, v-ați obișnuit cu bani grei”

Anamaria Prodan, atac dur la FRF: ”Gata golănia, v-ați obișnuit cu bani grei”

Surse din cadrul FRF au anunțat ieri că soția lui Laurențiu Reghecampf a rămas fără licența de impresar FIFA, din cauza faptului că nu și-a mai plătit asigurarea de răspundere profesională, dar aceasta neagă informația.

În replică, Anamaria Prodan susține că, potrivit reglementărilor FIFA, nu mai este obligată să plătească nicio asigurare către federație și a lansat un atac dur la adresa forului condus de Răzvan Burleanu. ”GATA DRAGILOR CU TAXELE MANAGERILOR!!! 25.000 euro licența plus asigurări din 3 în 3 luni… Gata golănia!!!!! Fiecare lucrează cum vrea și cum poate! Citiți comunicatul FIFA!!!!!! ȘTIU CA E GREU CĂ ERAȚI OBIȘNUIȚI CU BANI GREI:))))”, a scris Prodan pe un site de socializare.

Ulterior, agenta FIFA a revenit pentru a-și nuanța, tot în scris, afirmațiile anterioare. ”În ceea ce privește informațiile venite dinspre FRF și preluate de o parte a presei, fac următoarele precizari: Subsemnata m-am raliat deciziei FIFA privind agenții de jucători. După cum se știe, începând cu 2015 meseria de agent de jucatori nu va mai exista. Voi continua să-mi manageriez toți jucători, la fel ca și până acum, contractele dintre mine și jucători fiind încheiate în limitele și conform legislației civile în vigoare. De asemenea, un mare avantaj îl constituie faptul că orice litigiu izvorând din activitatea mea va fi supus doar jurisdicției instanțelor de drept comun, ceea ce reprezintă un mare pas spre normalitate”, a explicat soția lui Reghecampf.

19 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca