Amenințarea lui Reghe! „Voi face asta! Nu țin cont de regulament”

Amenințarea lui Reghe! „Voi face asta! Nu țin cont de regulament”

Laurențiu Reghecampf a fost suspendat de Comisia de Disciplină și nu va putea sta pe bancă la meciul cu Pandurii, de duminică, după ce a fost trimis în tribune de arbitrul Cristi Balaj.

Cu toate acestea, antrenorul Stelei spune că va încălca regulamentul, exact așa cum a făcut și Edi Iordănescu, în condițiile în care antrenorul Pandurilor a fost iertat pentru că a vorbit pe ascuns cu jucătorii săi, deși era suspendat.

„Mă gândeam să nu țin cont de regulament și mă duc să stau pe bancă la meciul cu Pandurii. Nu știu dacă fac asta, dar mă voi gândi. Nu este posibil să fii suspendat marți, iar joi să ți se ridice suspendarea! Mie nu mi s-a dat voie să mă apăr în fața Comisiei. Dacă arbitrul spune ceva, noi nu avem dreptul să ne apărăm. Am văzut că Iordănescu s-a dus în spatele stadionului să discute cu elevii săi, iar eu o să mă duc în față să vorbesc, să mă vadă lumea. Eu l-am întrebat pe Balaj de ce i-a schimbat cartonașul lui Bourceanu. De ce mă trimiți în tribună?! Pentru că pun întrebări? Cei de la Comisie nu mi-au dat voie să fac apel și nu mă lasă să fiu lângă echipă, iar pe Edi îl suspendă marți și joi îi anulează suspendarea. Dacă ei consideră că așa se face… „, a declarat Reghecampf la DigiSport.

Steaua – Pandurii se va juca duminică, de la ora 20:30, în direct pe Look Plus.

28 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca