Amenințare de boicot în direct: „Jucătorii nu vor să facă deplasarea la Botoșani” - LOOKPLUS
Amenințare de boicot în direct: „Jucătorii nu vor să facă deplasarea la Botoșani”

Amenințare de boicot în direct: „Jucătorii nu vor să facă deplasarea la Botoșani”

Vasile Miriuță a făcut dezvăluiri uluitoare la Look TV, imediat după meciul pierdut cu FC Brașov. Antrenorul CFR-ului spune că jucătorii nu vor să facă la deplasarea la Botoșani pentru etapa viitoare, dacă nu li se vor plăti salariile.

„Din câte ştiu jucătorii nu vor să joace la Botoşani. Aşa mi-au spus. Există şansa să nu se facă deplasarea la Botoşani. În România este o problemă mare. Ce e asta să nu plăteşti jucătorii de 4-5 luni? Nu ai bani, nu te înscrii în campionat şi la revedere. Cu toţii ştim asta. Jucătorii au jucat, au avut atitudine şi dăruire, dar a venit acest recul. Ştiam că vine de vreo lună, dar nu mă bagă nimeni în seamă”, a declarat antrenorul ardelenilor, în direct la Look TV.

3 noiembrie 2014

Un comentariu To “Amenințare de boicot în direct: „Jucătorii nu vor să facă deplasarea la Botoșani””

  1. E trist vestea, si pacat ca am crezut in echipa, rezultata, si participare in cupe.Asa e sgarsit la toate visurile noastr, vom tine cu echipe puternic financiare, ca asta e capitalizmul.BANI=REZULTAT.Pacat ca noi nu putem face greva dupa 45 ani de munca, si suntem umiliti, cu ajutor social, nu pensie ce meritam.Adio echipa mea scunpa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca