Alibec se scuză și dă vina pe arbitru: „A făcut praf meciul. Sunt trist”

Alibec se scuză și dă vina pe arbitru: „A făcut praf meciul. Sunt trist”

Denis Alibec a avut parte de un debut de coșmar în tricoul Stelei. Atacantul a dat gol cu CFR Cluj, dar a fost eliminat stupid, după ce a încasat două cartonașe galbene în nici 7 minute!

Fostul jucător al Astrei a măturat pe jos cu centralul Adrian Cojocaru. „Arbitrul a făcut meciul praf. Sunt trist pentru acel roşu, pe care nu îl meritam. La primul galben a dat un fault inexistent, nici măcar nu l-am atins pe Larie. Nu poţi da galben pentru aşa ceva. La al doilea, am căzut şi m-am ridicat imediat. Penalty-ul lor nu trebuia să îl acorde, nouă nu ne-a dat 11 metri la De Amorim. Nu ştiu dacă a fost offside la mine. Noi am fost dezavantajaţi clar”, a răbufnit Alibec.

„M-am simţit foarte bine în teren, cu colegii. Îmi pare rău că am luat roşu şi am lăsat echipa în 10 oameni. Eu joc oriunde mă pune Mister”, a adăugat atacantul.

În urma remizei de la Cluj, 1-1, Steaua a rămas la 4 puncte în spatele liderului Viitorul, însă vicecampionii României nu disperă. „Nu e o diferenţă foarte mare faţă de primul loc. Sperăm să câştigăm toate meciurile de acum încolo. Nu ne mai permitem să pierdem niciun punct”, a avertizat Alibec.

5 februarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca