Alexe dezvăluie rețeta succesului: "Am pus presiune pe adversar. Aici s-a făcut diferența" - LOOKPLUS
Alexe dezvăluie rețeta succesului: „Am pus presiune pe adversar. Aici s-a făcut diferența”

Alexe dezvăluie rețeta succesului: „Am pus presiune pe adversar. Aici s-a făcut diferența”

Marius Alexe a contribuit la victoria lui Dinamo pe terenul Rapidului, scor 3-0. Atacantul a înscris al doilea gol al „câinilor”, după o fază superbă creată de coechipierii săi.

„Cu siguranță, această victorie va rămâne în mintea noastră. Ca de obicei, atmosfera a fost una frumoasă, ne-a ambiționat și mai mult. Cu toții suntem foarte bucuroși. Și la Botoșani am jucat în inferioritate numerică, dar e bine că reușim să conducem chiar dacă avem un om eliminat. Astăzi am jucat bine, am pus presiune pe adversari și aici s-a făcut diferența. Un gol într-un derby înseamnă foarte mult pentru mine, am crescut în spiritul acestor meciuri. Sper să marchez cât mai multe goluri, dar cel mai important e să câștige echipa. Trebuie să adunăm victorii în continuare, să fim sus în clasament”, a declarat Alexe la Look TV.

Atacantul speră ca Ionel Ganea să nu fie demis de la cârma Rapidului în urma eșecului din această seară. „Mie îmi pare rău pentru Ionel, e o persoană foarte ambițioasă. Rapidul are probleme financiare, el a venit într-un moment greu, dar a făcut o treabă foarte bună”, a subliniat Alexe.

27 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca