Alexandru Tudor, coşmarul lui Cârţu! "A făcut totul cu premeditare și răutate!" - LOOKPLUS
Alexandru Tudor, coşmarul lui Cârţu! „A făcut totul cu premeditare și răutate!”

Alexandru Tudor, coşmarul lui Cârţu! „A făcut totul cu premeditare și răutate!”

Sorin Cârțu nu a uitat de arbitrul Alexandru Tudor nici după meciul dintre CFR și CS U Craiova, încheiat la egalitate, scor 0-0. Directorul tehnic al Craiovei crede că centralul jocului din Cupă cu Steaua a acționat cu răutate și cu premeditare împotriva echipei sale pe întreaga durată a partidei.

„Dacă ne gândim la ocazii, ar trebui să fim nemulțumiți de egalul cu CFR. Mă simt bine că am revenit aici, e un sentiment aparte să mă întorc în Gruia. Aici am avut ocazia să joc în Champions League și niciodată nu voi putea să vorbesc de rău echipa CFR”, a declarat Cârțu la Look TV.

„Sorinaccio” a continuat seria declarațiilor cu reproșuri la adresa lui Alexandru Tudor: „A fost un sezon super pentru noi, dar mă tot gândesc la sincopa din Cupă. Sunt încă dezamăgit și afectat, mă așteptam să ajungem măcar în finală. Dar, am dat de omul negru și rău. Cu Tudor e terminat subiectul, nu vreau să mai aud de el. Îi cer să nu îmi pronunțe numele și nici eu nu o să mai vorbesc de el. Sunt convins că tot ce a făcut în meciul cu Steaua a fost cu răutate și premeditare”.

7 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca