Alarmă pentru Pițurcă! Un jucător-cheie al naționalei s-a accidentat - LOOKPLUS
Alarmă pentru Pițurcă! Un jucător-cheie al naționalei s-a accidentat

Alarmă pentru Pițurcă! Un jucător-cheie al naționalei s-a accidentat

Sursa foto: alhilal.com

Naționala României se confruntă cu mari probleme de lot înaintea disputei cu Ungaria, programată în 11 octombrie, de la ora 19.00, pe Național Arena.

După Gabriel Tamaș (accidentat) și Ciprian Marica (suspendat), un alt titular al naționalei riscă să nu joace în duelul de la București. Mihai Pintilii s-a accidentat la gleznă în timpul meciului dintre Al Ain și Al Hilal (2-1), din semifinalele Ligii Campionilor Asiei. Lovit dur de un adversar, fostul mijlocaș al Stelei a rămas întins minute bune pe gazon. Fotbalistul de 29 de ani a avut nevoie de intervenția medicilor pentru a-și reveni.

Acuzat de rasism

Problemele pentru Mihai Pintilii nu s-au oprit însă aici. Mijlocașul a fost acuzat de rasism de un jucător al gazdelor. Asamoah Gyan susține că românul a făcut remarci rasiste la adresa lui, la finalul jocului. „Jucătorul nu avea dreptul să spună ce mi-a zis. A folosit un cuvânt jignitor. M-a deranjat. Ştie el ce a zis”, a declarat Asamoah, potrivit Reuters. Clubul Al Ain inteţionează să depună o plângere împotriva lui Pintilii.

S-au calificat în finală

Deși a pierdut, Al Hilal, echipă condusă de Laurențiu Reghecampf, s-a calificat în finala Ligii Campionilor Asiei, grație victoriei repurtate în manșa tur, scor 3-0.

1 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca