Al Ittihad renunţă la Piţurcă: "Deja discutăm cu altcineva"! - LOOKPLUS
Al Ittihad renunţă la Piţurcă: „Deja discutăm cu altcineva”!

Al Ittihad renunţă la Piţurcă: „Deja discutăm cu altcineva”!

Arabii au anunţat întreruperea negocierilor cu Victor Piţurcă, după ce au aflat de clauza pe care acesta o are la echipa naţională.

„Telenovela” plecării lui Victor Piţurcă pare să fi luat sfârşit, după ce şefii lui Al Ittihad au aflat de clauza pe care ar trebui să o achite pentru a-şi asigura serviciile selecţionerului! Practic, saudiţii ar fi trebuit să plătească în conturile FRF nu mai puţin de 1,4 milioane de euro, sumă care reprezintă despăgubiri pentru ruperea contractului tehnicianului.

„Îl vrem pe Victor Piţurcă, oferim suma de 500.000 de euro pentru ca FRF să-i dea drumul. În acest moment am întrerupt negocierile, deja discutăm cu altcineva. Ne-am răzgândit pentru că el are contract. Nu mai vorbim despre bani, nu dorim să negociem cu Fedraţia Română de Fotbal. Am fost surprinşi de clauza din contracul lui, noi ne înţeleseserăm cu Victor Piţurcă, i-am acceptat toate condiţiile, dar nu ştiam de acea clauză. Victor Piţurcă putea aduce orice jucător vrea, aşa i-am zis”, a declarat preşedintele clubului saudit, Ibrahim Al Balwi, la Sport.ro

9 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca