Adio „Les Bleus”! „S-a terminat cu echipa Franţei!”

Adio „Les Bleus”! „S-a terminat cu echipa Franţei!”

Franck Ribery nu s-a răzgândit cu privire la ideea de a se întoarce la naţionala Franţei, deşi mai mulţi oameni din fotbalul din „Hexagon” au încercat să-l convingă pe mijlocaşul lui Bayern să nu renunţe la cariera internaţională.

Ribery şi-a anunţat retragerea de la reprezentativa „Cocoşului Galic” în luna august a acestui an. De atunci, în dese rânduri, Michel Platini, preşedintele UEFA, a încercat să-l convingă pe mijlocaşul de 31 de ani să se întoarcă din nou la selecţionata pregătită de Didier Deschampes, mai ales că turneul final al CE din 2016 va avea loc în Franţa. De asemenea, agentul jucătorului, Jean-Pierre Bernès, a avut speranţe şi a făcut declaraţii în acest sens.

Ribery a ţinut însă să-şi evidenţieze punctul de vedere încă o dată şi a acordat un interviu publicaţiei germane Kicker, pentru care a precizat:„El (nr. – Bernès) vede lucrurile altfel, dar eu le văd într-o manieră tranşantă. S-a terminat cu echipa Franţei din punctul meu de vedere. Am nevoie de această pauză. Am văzut deja, mă pot ocupa mai bine de mine, de familia mea. Este foarte bine aşa”.

Ribery, vicecampion mondial în 2006 cu Franţa, are 81 de selecţii şi 16 goluri marcate pentru „cocoşii galici”.

20 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca