Adio invincibilitate! Dinamo pierde la Botoşani şi ratează şansa de a se apropia de podium - LOOKPLUS
Adio invincibilitate! Dinamo pierde la Botoşani şi ratează şansa de a se apropia de podium

Adio invincibilitate! Dinamo pierde la Botoşani şi ratează şansa de a se apropia de podium

FC Botoşani s-a impus în faţa „câinilor” cu 3-2, la capătul unui meci nebun în care Dinamo a avut şi doi jucători eliminaţi.

Botoşaniul a deschis scorul încă din minutul 27, la o fază la care defensiva dinamovistă a încremenit la acţiunea lui Martinus, care l-a servit ideal pe Fulop pentru 1-0. Contrar cursului jocului, oaspeţii au restabilit egalitatea pe tabela de marcaj. Alexe a pătruns în careu, iar Acsinte a intervenit greşit şi centralul Horaţiu Feşnic a dictat penalty. Lovitura de pedeapsă a fost fructificată de acelaşi Alexe, în minutul 41, iar Dinamo a intrat la cabine cu un nesperat 1-1.

La mai puţin de un sfert de oră de la reluare, Fai a văzut al doilea galben şi i-a lăsat pe bucureşteni în inferioritate numerică, iar moldovenii au speculat momentul. Doar 4 minute mai târziu, în minutul 61, Ngadeu a readus Botoşaniul în avantaj, 2-1, cu o lovitură de cap imparabilă. Şi pentru ca tacâmul să fie complet, „câinii” au rămas în 9 din minutul 74, după ce arbitrul l-a trimis la cabine pe Bărboianu, pentru al doilea galben.

Când toată lumea vedea Dinamo îngenuncheată, Gavrilă a lovit incredibil, în minutul 86, însă totul s-a întors în favoarea gazdelor în ultimul minut de joc. Ivanovici şi Roussel au jonglat din nou cu apărarea trupei lui Flavius Stoican, iar ultimul dintre ei a înscris şi cele 3 puncte au ajuns la final în contul moldovenilor.

14 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca