Adio creațiilor prêt-à-porter! Un designer celebru renunță la aceste colecții (VIDEO) - LOOKPLUS
Adio creațiilor prêt-à-porter! Un designer celebru renunță la aceste colecții (VIDEO)

Adio creațiilor prêt-à-porter! Un designer celebru renunță la aceste colecții (VIDEO)

A devenit celebru pentru creațiile sale prêt-à-porter extravagante, dar acum va renunța la ele.

Designerul francez Jean Paul Gaultier a confirmat zvonurile conform cărora va renunța la acest tip de creații. Acesta nu se va retrage de tot din modă, ci se va axa în continuare pe hainele de lux și pe parfumuri. Creatorul a luat această decizie doarece ritmul alert de muncă nu îi permite să inoveze atât cât își dorește.

Cunoscut pentru creațiile sale extravagante, inspirate din stilul punk, Jean Paul Gaultier a anunțat printr-o scrisoare decizia de a renunța la colecțiile prêt-à-porter. El și-a explicat hotărârea prin „constrângerile comerciale” și prin „ritmul frenetic de lucru”, care nu îi „lasă nici libertatea și nici timpul pentru a găsi idei și a inova”.

„După mai bine de 38 de ani de realizare a unor colecții prêt-à-porter pentru femei și bărbați, cred că a venit timpul să încetez unele activități și să mă concentrez în principal pe dezvoltarea croitoriei de lux, a parfumurilor și pe unele colaborări de care nu am avut timp să mă ocup”, a declarat designerul pentru o revistă de specialitate.

Ultima colecție prêt-à-porter semnată de Jean Paul Gaultier va fi prezentată pe 27 septembrie, în cadrul Săptămânii Modei de la Paris. De asemenea, activitatea legendarului designer va fi prezentată într-o expoziție ce va fi organizată anul viitor la Paris.

18 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca