Adi Popa, la Panathinaikos? Ce spun grecii

Adi Popa, la Panathinaikos? Ce spun grecii

Adi Popa are șanse mari să plece de la Steaua, în această iarnă. Mijlocașul este dorit de Panathinaikos, grupare care ar fi oferit un milion de euro pentru jucător, conform lui Gigi Becali.

Adi Popa și-a exprimat în dese rânduri dorința de a juca în străinătate, după 5 ani petrecuți la Steaua. „Motoreta” a intrat în ultimele 6 luni de contract cu gruparea „roș-albastră”, iar recent a refuzat prelungirea angajamentului.

Presa din Grecia susține că Panathinaikos e interesată de serviciile mijlocașului, însă nu dorește să plătească suma cerută de Gigi Becali. „Panathinaikos a confirmat interesul pentru Popa, dar clarifică lucrurile şi susţine că nu va da atâţia bani pe un jucător care va deveni liber în vară”, notează gazzetta.gr, citând surse din conducerea clubului.

Adi Popa și-ar fi dat deja acordul pentru a juca în Grecia, însă cele două cluburi nu au căzut încă de acord în privința transferului. „Internaţionalul de 27 de ani şi-a dat acordul pentru a îmbrăca tricoul verde, însă negocierile s-au împotmolit la suma de transfer. Românii susțin că tranzacţia se va ridica la 1 milion de euro, dar Panathinaikos nu va oferi această sumă. Popa poate evolua atât ca aripă, cât şi ca fundaş dreapta. Mai mult de atât, el a fost folosit şi atacant. În acest an, în 31 de meciuri în toate competiţiile a înscris 3 goluri şi a reuşit tot atâtea assist-uri. Evoluează la echipa naţională a României din 2012, are 21 de selecţii şi 3 goluri”, mai scriu jurnaliștii greci.

10 ianuarie 2017

2 comentarii la acest articol To “Adi Popa, la Panathinaikos? Ce spun grecii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca