Acuzații grave: „Cum să trimiți un ungur să arbitreze la Târgu Mureș? E ceva necurat la CCA” - LOOKPLUS
Acuzații grave: „Cum să trimiți un ungur să arbitreze la Târgu Mureș? E ceva necurat la CCA”

Acuzații grave: „Cum să trimiți un ungur să arbitreze la Târgu Mureș? E ceva necurat la CCA”

Fost jucător al Stelei și fost membru al FRF, Daniel Prodan a criticat în termeni duri delegarea lui Istvan Kovacs la partida dintre ASA Târgu Mureș și Steaua.

Deși este prieten bun cu Istvan Kovacs, Daniel Prodan nu este de acord cu delegarea sa la meciul de la Târgu Mureș și spune că vina pentru greșelile comise nu este a arbitrului, ci a celor care l-au delegat.

„Nu este atât vina lui Istvan Kovacs, cât a celor care l-au delegat la acest meci. Nu trimiți la Târgu Mureș un arbitru care este ungur și vorbește ungurește. Domnul Vasaras, cu ceilalți membri ai comisiei au greșit. Se întâmplă ceva necurat acolo. Copilul a greșit, e prieten foarte bun cu mine și va rămâne în continuare, dar asta nu-l scuză de faptul că a greșit. M-am enervat foarte tare când am văzut meciul. Mă surprinde că e Cristi Balaj arbitru la derby, pentru că l-am văzut pe locul 6 pe listă. E clar că el trebuie să conducă un asemenea meci, dar în fața lui sunt alții care nu au valoarea lui”, a declarat Prodan la Fanatik Show, pe Look TV.

30 octombrie 2014

3 comentarii la acest articol To “Acuzații grave: „Cum să trimiți un ungur să arbitreze la Târgu Mureș? E ceva necurat la CCA””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca