A vrut să mănânce pate, dar s-a ales cu tablă (VIDEO) - LOOKPLUS
A vrut să mănânce pate, dar s-a ales cu tablă (VIDEO)

A vrut să mănânce pate, dar s-a ales cu tablă (VIDEO)

Pate fără E-uri și coloranți, dar cu bucăți de fier.

De asta a avut parte un brașovean. Indignat, omul a mers direct la Protecția Consumatorilor, pentru a le arăta inspectorilor bucata de tablă pe care a găsit-o în cutie. Verificările efectuate la hipermarketul de unde a fost cumpărat produsul s-au lăsat cu amenzi.

Domnul Iosif și-a cumpărat pateul dintr-un hipermarket din Brașov. Bărbatul spune că atunci când s-a apucat să mănânce, a găsit în acesta bucăți de fier. I s-a făcut pe loc rău.

Bărbatul a făcut imediat plângere la Protecția Consumatorilor.

„În cutia de pateu s-au găsit bucăți de tablă, pot fi chiar din resturi de la alt ambalaj. O chestiune inacceptabilă. Dacă ar fi fost mai mici, puteau fi ingerate ușor de consumatori și să ducă la grave probleme de sănătate […] „Sancționat este atât lanțul de magazine, iar după finalizarea anchetei, și producătorul care este vinovat. Riscă amenzi de până la 50.000 de lei, suspendarea întregului lot și alte sancțiuni complementare.”, a declarat Claudiu Susanu, comisarul şef al CRPC Braşov.

În urma verificărilor, întreg lotul din care făcea parte produsul cu pricina a fost oprit de la comercializare.

Inspectorii de la Protecția Consumatorilor se gândesc că există posibilitatea ca şi alte preparate produse de acest producător să aibă probleme, așa că au demarat o anchetă.

18 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca