A intrat sub pielea lui! Adi Popa 2 și-a tatuat chipul soției (FOTO) - LOOKPLUS
A intrat sub pielea lui! Adi Popa 2 și-a tatuat chipul soției  (FOTO)

A intrat sub pielea lui! Adi Popa 2 și-a tatuat chipul soției (FOTO)

Dinamovistul își adoră soția și a ajuns să-și tatueze imaginea ei pe braț. Cei doi sunt nedespărțiți, iar Monica Popa își însoțește soțul peste tot, inclusiv în deplasări.

Adi Popa 2 trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de aleasa inimii, Monica. Cei doi au trecut peste ironiile unor apropiați, care nu văd cu ochi buni legătura aparte dintre ei. Așa s-a ajuns ca Monica să-și însoțească soțul până și în deplasări, iar atunci când cei doi nu sunt împreună, discută non stop la telefon.

”Adi o adoră pe Monica, cei doi sunt făcuți unul pentru celălalt. În timp ce despre alți fotbaliști auzi că își înșeală soțiile și iubitele, el nu are ochi decât pentru ea. O iubește la nebunie, dar și sentimentele ei sunt la fel de puternice. Sunt de nedespărțit”, a povestit un prieten al familiei Popa.

Cuplul a trecut cu bine peste nenumărate încercări, chiar și peste faptul că părinții lui Adi s-au opus din răsputeri căsătoriei. La rândul ei, Monica s-a revanșat din plin și a fost alături de soțul ei chiar și atunci când fotbalistul a traversat perioade mai puțin faste în plan profesional, astfel că frumoasa poveste dintre cei doi merge mai departe, indiferent de piedicile vieții.

12 noiembrie 2014

Un comentariu To “A intrat sub pielea lui! Adi Popa 2 și-a tatuat chipul soției (FOTO)”

  1. Fata asta a fost terorizata de socru ei, mai mult Popa a renuntat si la fotbal ca-i facea ta-su numai probleme ca-i mare si tare prin politie numai sa renunte la fata asta dar ei se iubesc si de curand s-au casatorit religios

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca