A început numărătoarea inversă pentru concertul toamnei la Cluj (VIDEO) - LOOKPLUS
A început numărătoarea inversă pentru concertul toamnei la Cluj (VIDEO)

A început numărătoarea inversă pentru concertul toamnei la Cluj (VIDEO)

A început numărătoarea inversă pentru cel mai așteptat concert al toamnei.

James Blunt va concerta vineri în Cluj, la Sala Polivalentă, iar fanii vor asculta live hituri precum „You’re beautiful”, „Goodbye my lover” și „Bonfire hearts”.

Cântărețul a mai fost în România și în urmă cu 5 ani, dar la București. Atunci le-a cerut organizatorilor să îi amplaseze în backstage canapele și fotolii de lux, un frigider și nu mai puțin de 50 de prosoape de culoare închisă. Artistul a mai cerut să i se pună la dispoziție apă fierbinte cu miere, vinuri românești, dar și 72 de sticle de bere de cea mai bună calitate. În ceea ce privește mâncarea, James Blunt a cerut ouă, bacon, cârnăciori, roşii şi ciuperci, dar şi o varietate de supe şi preparate vegetariene.

Cântărețul va veni la Cluj cu un staff extrem de numeros: 3 camioane mari cu marfă și peste 40 de oameni din tehnicul lui.

Aproximativ 6.000 de bilete au fost puse în vânzare, iar organizatorii speră ca evenimentul să fie un real succes, iar artistul să își amintească cu drag de țara noastră.

Dacă nu ați apucat să vă luați bilet, trebuie să vă grăbiți, deoarece au mai rămas foarte puține, iar cele pentru zona VIP au fost deja epuizate.

Sursa foto: pluzcinema.com

30 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca