A comis-o ca un hoț mărunt! Un fotbalist din Premier League a fost arestat după ce a furat brânză din supermarket - LOOKPLUS
A comis-o ca un hoț mărunt! Un fotbalist din Premier League a fost arestat după ce a furat brânză din supermarket

A comis-o ca un hoț mărunt! Un fotbalist din Premier League a fost arestat după ce a furat brânză din supermarket

Steven Caulker, fotbalist care câștigă peste două milioane de lire anual la Queens Park Rangers, și-a petrecut noaptea la poliție, după ce a fost surprins în timp ce fura o cutie de brânză topită.

Steven Caulker a devenit clientul tabloidelor britanice, după ce a fost surprins de angajații unui supermarket în timp ce fura o cutie de brânză topită. Imediat, acesta a fost dus la cea mai apropiată secție de poliție, unde și-a petrecut și noaptea, însă a fost pus în libertate a doua zi. Norocul fundașului celor de la Queens Park Rangers a constat în faptul că supermarketul de la care acesta a furat nu a mai dorit să depună plângere împotriva sa.

Potrivit celor de la The Independent, Caulker are un salariu de aproximativ 40.000 de lire sterline săptămânal, iar într-un sezon câștigă peste două milioane de lire anual. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a fost adus chiar în această vară de la Cardiff, iar Queens Park Rangers a plătit în contul transferului nu mai puțin de 10 milioane de euro. Tot jurnaliștii britanici au amintit că pentru a-și cumpăra cutia de brânză furată, acesta ar fi trebuit să achite doar 1,85 lire.

24 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca